Olympiakos 2-0 Başakşehir Maç Özeti İzle - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

13 Ağustos 2019 Salı

Olympiakos 2-0 Başakşehir Maç Özeti İzle

Başakşehir Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu rövanş maçında karşılaştığı Olympiakos’a 2-0’lık skorla mağlup oldu. Başakşehir-Olympiakos maç özeti: Büyük çekişmeye sahne olan maçta eski Fenerbahçeli Valbuena bir de gol attı. Gollerin videosu sizlerle.



Geçen sezonu Galatasaray’ın ardından 2. Sırada tamamlayan Başakşehir Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeye hak kazanmıştı. Şampiyonlar Ligi 3. Eleme turunda Yunan ekibi Panathinaikos ile karşılaşan Başakşehir evindeki ilk maçı 1-0 kaybetmişti.

Olympiakos – Başakşehir maç özeti

Bu akşam deplasmanda Olympiakos’a konuk olan Başakşehir rakibine bu kez 2-0’lık skorla mağlup oldu. Yunan ekibini galibiyete taşıyan goller Ruben Semedo ve Valbuena’dan geldi.

Sağ kanattan kullanılan serbest atışta kale önündeki kafa vuruşunu Başakşehir kalecisini başarıyla çıkarsa da pozisyon takibini iyi yapan ve arka direkte kendini unutturan Semedo attığı golle Olympikaso’u öne geçirmeyi başardı.

Karşılaşmanın 55. dakikasında gelen bu gol maçın da skoru oldu.

Maç böyle bitecek derken Olympiakos 78. dakikada bir gol daha buldu. Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Mathieu Valbuena penaltı golüyle Yunan ekibini 2-0 öne geçirdi.

Başakşehir’in eksikleri
Başakşehir’de ilk maçta kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci ve Aurelien Chedjou görev alamadı.

İki takımın oynadığı ilk karşılaşma Yunan ekibinin 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçın 11’leri

Başakşehir: Mert Günok, Caiçara, Vieira, Ponck, Clichy, Azubuike, Attamah, Visca, Robinho, Elia, Crivelli.

Olympiakos: Jose Sa, Elabdellaoui, Meriah, Semedo, Tsimikas, Bouchalakis, Guilherme, Podence, Valbuena, Masouras, Guerrero.

Maçın hakemi
Georgios Karaiskakis Stadı’nda saat 21:30’ta başlayan mücadeleyi, İskoçya Futbol Federasyonu’ndan hakem Bobby Madden yönetti.

Başakşehir ile Olympiakos arasındaki mücadele TRT Spor ekranlarından naklen yayınlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder