Yukatel Denizlispor 2-0 Galatasaray Maç Özeti | Spor Toto Süper Ligi - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

16 Ağustos 2019 Cuma

Yukatel Denizlispor 2-0 Galatasaray Maç Özeti | Spor Toto Süper Ligi

Yukatel Denizlispor - Galatasaray Maç Özeti | Spor Toto Süper Ligi - Spor Fenomeni

Spor Toto Süper Lig de 2019/20 sezonu Yukatel Denizlispor - Galatasaray maçı ile start verdi. Yukatel Denizlispor - Galatasaray maç özeti izle: Denizlispor sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Denizlispor - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda diye merak edenler içinde detayları sunacağız.




Süper ligin 2019/20 sezonu açılış maçı Yukatel Denizlispor ile Galatasaray arasında oynandı. Maçta bir penaltı kaçtı. Dakika 25 de Diagne'ye yapılan faulde hakem VAR'a gitti ve kararı penaltı oldu. Penaltı da topun başına geçen Selçuk İnan, Süper Ligin ilk penaltısını kullandı fakat gole çevirmeyi başaramadı.

İlk yarının bitmesine son iki dakika kala sezonun ilk kırmızı kartını Galatasaray'dan Marcao yedi. Dakika 34 de sarı kart yiyen Marcao, ilk yarının bitimine yakın dakika 43 de bir sarı kart daha yedi ve Galatasaray maçın geri kalanını 10 kişi devam etmek zorunda kaldı.

Dakika 75 de Zakarya Bergdich'in asistini Recep Niyaz gole çeviriyor ve durumu Denizlispor adına 1-0 yapıyor. Dakika 90 da Kibong Mbamba'nın asistini gole çeviren Hugo Rodallega Denizlispor adına duruma 2-0 yapıyor ve 2019/20 sezonu ilk maçını Denizlispor 2-0 yendi.

Yukatel Denizlispor İlk 11'leri

Adam Stachowiak 
Tiago Lopes
Oğuz Yılmaz
Zakarya Bergdich 
Cristian Sapunaru 
Zeki Yavru 
Radoslaw Murawski 
Ismail Aissati 
Recep Niyaz 
Hugo Rodallega 
Modou Barrow


Galatasaray İlk 11'leri

Fernando Muslera 
Mariano 
Christian Luyindama 
Marcao
Yuto Nagatomo 
Jean Michael Seri 
Selçuk İnan 
Younes Belhanda 
Ryan Babel
Jimmy Durmaz 
Mbaye Diagne

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder