Liverpool 7-6 Chelsea Maç Özeti: Süper Kupa Sahibini Buldu - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

14 Ağustos 2019 Çarşamba

Liverpool 7-6 Chelsea Maç Özeti: Süper Kupa Sahibini Buldu

Liverpool - Chelsea Maç Özeti İzle - Spor Fenomeni

UEFA Süper kupa maçında Liverpool ile Chelsea karşı karşıya geldi. Liverpool Chelsea maç özeti izle: Her iki takım içinde zorlu geçen maçın özetinde neler var. 90 dakikası beraberlikle sonuçlanan maçta, uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmadı.



Maçın ilk golü Chelsea'den geldi. Dakika 36 da Pulisic'in attığı pası Olivier Giroud gole çevirince Chelsea ilk devreyi 1-0 önde kapatmayı başardı. İkinci yarıya Liverpool hızlı başladı ve dakika 48'de Mane'nin attığı golle skora eşitlik geldi. Maçın 90 dakikası 1-1 sonuçlandı ve maç uzatmalara gitti. Uzatmaların ilk devresinde dakika 95 de Firmino'nun pasını gol çeviren Mane, Liverpool adına skoru 2-1 yaptı.

Liverpool kalecisi Adrian'ın Abraham'a ceza sahası içinde yaptığı faulde Chelsea penaltı kazandı. Dakika 101 de penaltıyı Jorginho gole çevirmeyi başardı ve durumu 2-2 yaptı. İkinci uzatma devresi de 2-2 beraberlikle sonuçlanınca maç penaltılara gitti.

İlk Penaltı Liverpool'un oyuncusu Firmino kullandı ve golü atmayı başardı. İkinci penaltı Chelsea'li Jorginho'dan geldi ve penaltıyı gole çevirdi. Liverpool adına şimdi de Fabinho topun başına geçti ve çok rahat bir şekilde gole çevirdi. Chelsea adına Barkley geldi penaltı için ve o da gole çevirerek penaltılarda durum 2-2 oldu.

Liverpool adına Origi penaltı kullanmak için geldi ve golü atarak penaltılarda 3-2 öne geçti. Chelsea adına şimdi de Mount geldi ve gole çevirmeyi başardı. Liverpool adına Arnold topun başına geldi ve o da gole çevirdi ve durum Liverpool adına 4-3 oldu. Şimdi de Chelsea Adına Emerson geldi ve penaltıyı atmayı başardı ve durum 4-4 oldu. Liverpool adına M. Salah geliyor ve şaşırılmayacak bir şekilde gole çevirdi. Chelsea adına Abraham geldi ve penaltıyı kaçırdı. Bu durumda Liverpool penaltılarda 5-4 yenerek Süper kupa sahibi oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder