Liverpool 4 - 1 Norwich City Maç Özeti | 2019/20 Sezonu - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

13 Ağustos 2019 Salı

Liverpool 4 - 1 Norwich City Maç Özeti | 2019/20 Sezonu

Liverpool 4 - 1 Norwich City Maç Özeti | 2019/20 Sezonu - Spor Fenomeni

İngiltere Premier Ligi’nde 2019-20 sezonu bu hafta başladı. Sezonun açılış maçında, Norwich takımını Anfield’da konuk etti. Liverpool – Norwich maç özeti: Tam 5 golün atıldığı maçın özetini ve gollerin videosunu izleyebilirsiniz.



Geçen sezon son haftaya kadar süren bir mücadelede şampiyonluğu Manchester City’ye kaptıran Liverpool yeni sezonda Norwich maçıyla harika bir başlangıç yaptı.

Liverpool – Norwich maç özeti
Mücadelenin 7. dakikasında Grant Hanley’nin kendi kalesine attığı gol ile Liverpool 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda sezonun ilk golü oldu.

19. dakikada Mısırlı yıldız Mohamed Salah, farkı 2’ye çıkartan golü attı: 2-0

Liverpool savunma hattının lideri Virgil van Dijk, takımını rahatlatan golü 28. dakikada buldu: 3-0.

Geçtiğimiz sezonun sürpriz golcüsü Divock Origi, 42. dakikada skoru 4-0’a getirdi. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 4-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda da maç yüksek tempoda oynanırken 64. dakikada Teemu Pukki Norwich’in tek golünü atan isim oldu ve skor 4-1 oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmazken Liverpool 4 gollük galibiyetle sezona harika bir başlangıç yaptı.

Maçtan not: Mücadelenin 39. dakikasında sakatlanan Liverpool’un file bekçisi Alisson Becker, oyuna devam edemedi ve yerini Adrian’a bıraktı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder