Fenerbahçe, Göztepe Maçına Çıkarken Farklı Bir Kadroyla Hazırlandı - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

1 Şubat 2019 Cuma

Fenerbahçe, Göztepe Maçına Çıkarken Farklı Bir Kadroyla Hazırlandı

Fenerbahçe, Göztepe Maçına Çıkarken Farklı Bir Kadroyla Hazırlandı - Spor Fenomeni

Fenerbahçe transferin son gününde de kadrosunu kuvvetlendirdi.Teknik Direktör Ersun Yanal Göztepe maçında yeni transferlerden hangilerine şans verecek? Süper Lig’de Göztepe’yi ağırlayacak olan Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın elinde bu kez alternatifli bir kadro bulunuyor.




5 oyuncuyu kadrosuna katarak ara transfer dönemini kapatan Sarı-lacivertli ekip önce Yeni Malatyaspor’dan Sadık Çiftpınar’ı alarak savunmasını güçlendirdi.

Daha sonra Chelsea’den Victor Moses’ı kiralayan Fenerbahçe kanatlardaki etkinliğini artırdı.
Transferin son iki gününde de hareketli saatler geçiren Fenerbahçe, Galatasaray’la sözleşmesini fesheden Serdar Aziz’i aldı.
Sarı-kanaryalar daha sonra Beşiktaş’la anlaşarak orta sahayı Tolgay Arslan’la güçlendirdi.
Son transfer ise İtalya’dan geldi. Empoli’nin ofansif orta saha oyuncusu Miha Zajc da kadroya katıldı.

Öte yandan Barış Alıcı, Yiğithan Güvenli, Diego Reyes, Aatif ve Salih Uçan’la kiralık ya da satış yöntemiyle yollar ayrıldı.
Son günlerde kadroya katılanların biri haricinde yeni futbolcuların Göztepe maçında ilk 11’de forma giymeleri beklenmiyor.

FENERBAHÇE 11
Volkan – İsmail – Serdar Aziz – Sadık Çiftpınar – Isla – Mehmet Topal – Jailson – Nabil Dirar – Mehmet Ekic – Moses – Soldado

Yeni transferlerden Sadık ve Moses ilk 11’de sahaya çıkacak. Serdar Aziz’in yedek kulübesinde olması bekleniyor. İhtiyaca göre Ersun Yanal uzun süredir forma giymemesine rağmen Tolgay Arslan’ı da yedek kulübesinde oturtabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder