Galatasaraylıları Heyecanlandıran Hulk'un Sosyal Medya Paylaşımı - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

21 Aralık 2018 Cuma

Galatasaraylıları Heyecanlandıran Hulk'un Sosyal Medya Paylaşımı

Galatasaraylıları Heyecanlandıran Hulk'un Sosyal Medya Paylaşımı - Spor Fenomeni

Hulk bombası! Galatasaray...Çin Ligi'nde Shanghai SIPG forması giyen Brezilyalı süper yıldız Hulk'tan Galatasaray taraftarlarını heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı geldi.




Çin Ligi'nde Shanghai SIPG forması giyen Brezilya'lı golcü Hulk oğlunun Galatasaray forması giydiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı..

Hulk'un story bölümünden paylaştığı fotoğrafta ortanca oğlunun yeni sezon Galatasaray forması giydiği görüldü..

Shanghai SIPG ile sezon 2020 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunan yıldız golcü 2016 yılında 58 milyon Euro karşılığından Zenit'ten transfer edilmişti..

Çin Ligi'nde bu sezon Shanghai SIPG formasıyla şampiyonluk yaşayan Hulk çıktığı 38 maçta 19 gol, 9 asistlik performans sergilemişti..

Galatasaraylıları Heyecanlandıran Hulk'un Sosyal Medya Paylaşımı - Spor Fenomeni


HULK KİMDİR?

Futbola Sao Paulo altyapısında başlayan Hulk, 2005 yazında Japonya'nın Kawasaki Frontale takımına transfer olmuştu.

Uzakdoğu'da geçirdiği 3 başarılı yılın ardından Porto gözlemcilerinin dikkatini çeken Brezilyalı yıldız, 2008 yılında Porto ekibine transfer edilmişti..

Burada gösterdiği performans ile Brezilya Milli Takımı'nın da değişilmez oyuncularından bir tanesi haline gelen Hulk, güçlü fiziği ve sert şutları ile nam salmış bir oyuncu..

Kaynak: Fotomaç

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder