PFDK'dan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 10 Maç Ceza - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

30 Ekim 2018 Salı

PFDK'dan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 10 Maç Ceza

PFDK'dan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 10 Maç Ceza - Spor Fenomeni

Fatih Terim verilen cezalara cevap verecek mi?

PFDK tarafından önce 7 maç, son olarak da 3 maç ceza alan ve toplamda 10 maç müsabakalardan men edilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, verilen bu kararlar sonrası takınacağı tavır ortaya çıktı.

Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe derbisinin ardından hakem Fırat Aydınus'a söylemi ve sonrasında basın aracılığıyla yaptığı açıklamalar nedeniyle önce 7 maç, sonra da 3 maç müsabakalardan men edilen Fatih Terim, Kayserispor maçının ardından toplam 9 maç Galatasaray kulübesinde yer alamayacak.

Terim'in, PFDK'dan verilen üst üste cezaların ardından ne tür bir tavır takınacağı da ortaya çıktı. Taraftarların Terim'in ne tür bir cevap vereceği beklentilerine karşın, Terim cephesine ulaşan FANATİK'in edindiği bilgiye göre deneyimli çalıştırıcı verilen cezalar sonrası sessiz kalacak.

Ancak Galatasaray Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda verilen yeni cezalarla ilgili yapılan görüşmeler sonucunda açıklama yapılıp yapılmayacağına dair bir karar çıkacak.

Sarı-Kırmızılı kulübün her koşulda ise cezayı Tahkim'e taşıması bekleniyor.

Spor Fenonemi paylaşılan bilgilerin sorumluluğunu kabul etmemektedir. Paylaşılan tüm bilgiler farklı kaynaklarda alınmaktadır. Bizleri takip ederek en güncel spor haberleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Kaynak : fanatik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder