Fenerbahçe'ye Bir Darbe de Göztepe'den Geldi - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

25 Ağustos 2018 Cumartesi

Fenerbahçe'ye Bir Darbe de Göztepe'den Geldi


Fenerbahçe, Süper Lig 3. hafta maçında Göztepe'ye konuk oldu. Sezona kötü başlayan Fenerbahçe'ye bir darbe de Göztepe'den geldi.

İlk yarısı golsüz eşitlikle biten mücadelenin ikinci yarısının 21. dakikası yani maçın 66. dakikasında  Halil Akbunar attığı golle Göztepe 1-0 öne geçti. Maçta Fenerbahçe ne kadar baskı uygulasa da gol bulamadı ve maçı Göztepe 1-0 kazandı ve hanesine 3 puanı ekledi.

Fenerbahçe de işler karışık. İlk iki maçta sadece 3 puan alırlarken bu maçtan da mağlup ayrıldılar. Geçen hafta da 1-0 lık skor ile yenilen Fenerbahçe için işler kötü bir hal aldı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Cocu'nun karşılaşma sonrası
açıklamalarında '' Kalemize gelen ilk isabetli şut gol oldu. Sonra futbol oynamayı bıraktık. Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyordu ama takım halinde yapmıyorduk. Golü atabilecek şanslı anı yakalayamadık. '' diyerek açıklamalar yaptı.

Fenerbahçeli Neustadter: Söylenecek bir şey yok, utanç verici. Gol atıp maçları kazanmamız gerekiyor. Bu oyunun nedeni ne bilmiyorum, bilsem değiştiririm gol atmayı beceremiyoruz.

Mehmet Topal: Gelen ilk top gol oluyor, bunu düşünmekten kafayı yiyeceğim.


SporFenomeni sizlere en iyi spor haberlerini hızlı bir şekilde sunmaya devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder