Belçika - Mısır Maçı Tahmini 6 Haziran 2018 - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

6 Haziran 2018 Çarşamba

Belçika - Mısır Maçı Tahmini 6 Haziran 2018



Dünya kupası grup maçları öncesinde Belçika 5 . hazırlık karşılaşmasında Mısır ile karşı karşıya gelecek. Maçı Anastasios Sidiropoulos yönetecek. Maç 6 Haziran 2018 Çarşamba günü saat 21:45 de oynanacak. Belçika hazırlık maçında Mısırı , Belçika da King Baudouin stadyumunda ağırlayacak.

Belçika'nın bu maç öncesinden oynadığı 4 hazırlık maçına bakacak olursak bu 4 maçın ikisini kazanırlarken iki maçtan da beraberlikle ayrıldılar ve hiç mağlubiyet almadılar. Son oynadıkları hazırlık maçında ise Portekiz ile 0-0 berabere kaldılar.



Mısır Milli takımı ise Belçika'dan 1 maç daha az hazırlık maçına çıkmış. Toplamda üç hazırlık maçı yapan Mısır da Salah sakatlığı nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Oynadıkları üç hazırlık maçlarına baktığımızda ikisinden sahadan yenilgiyle ayrılırlarken bir maçta da beraberlikle ayrıldılar ve hiç galibiyet alamadılar.

Rekabet Analizi

Daha önce eski tarihlerde oynanan 2 maç var ve bu iki maçın ikisini de Mısır 1999 tarihinde 1-0 ve 2005 tarihinde 4-0 lık skorlarla kazanmıştır.

Benim fikrime gelecek olursak ; Bu sene ben Belçika'dan oldukça iyi şeyler bekliyorum. Kadroları çok kaliteli. Mısır'a Salah'ın da yokluğunda en az 3 gol atacaklardır.

SporFenomeni Tercih : 2,5 Gol Üst

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder