Jelena Karleusa'dan Kalçası Hakkındaki Çirkin Yorumlara Sert Tepki! - SPOR FENOMENİ - Son Dakika Spor Haberleri, İddaa Maç Tahminleri

Haberler

13 Kasım 2018 Salı

Jelena Karleusa'dan Kalçası Hakkındaki Çirkin Yorumlara Sert Tepki!

Jelena Karleusa'dan Kalçası Hakkındaki Çirkin Yorumlara Sert Tepki-Spor Fenomeni
Jelena Karleusa'dan kalçası hakkındaki çirkin yorumlara sert tepki!
Beşiktaş'ın eski yıldızı Dusko Tosic'in eşi Jelena Karleusa sosyal medya üzerinden kendisi hakkında çirkin yorumlarda bulunan takipçilerine tepki gösterdi.

Jelena, Türkiye’de bulunduğu süre boyunca da magazin basınında sıkça gündeme geldi.
Sosyal medyada kendisi hakkında yapılan sert yorumlara çok kızan Sırp şarkıcı, terbiyesiz mesajların ardından çileden çıktı.
Jelena Karleusa, tepkisini şu ifadeleri kullanarak gösterdi:
“Nefret ediyorum! Sizi küçük, zavallı, çirkin troller. Ne yapmanız gerektiğini söyleyeyim; Benim doğal büyük kıçımı öpebilir ve bitkinlikten ölebilirsiniz. Ve evet bu yorumlarınızdan dolayı sizi engelliyorum hastalıklı insanlar!
Anneleriniz sizleri bu hastalıklı halinizden çekip çıkarmalı. Bir sanatçı olmam, sürekli olarak göz önünde bulunmam, sizlere bana her zaman böylesine çirkin bir şekilde saldırma hakkı vermez."
Spor Fenonemi paylaşılan bilgilerin sorumluluğunu kabul etmemektedir. Paylaşılan tüm bilgiler farklı kaynaklarda alınmaktadır. Bizleri takip ederek en güncel spor haberleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.
spor haberleri, spor, güncel spor haberleri



Kaynak: fanatik

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder